Composable Infrastructuur voor uw datacenter

We herinneren ons allemaal hoeveel plezier we hebben gehad met Lego-blokjes en het bouwen van constructies, toch?  voor uitdagingen rondom Big Data en de Internet of Things.


Stel je eens voor hoeveel leuker het zou zijn geweest als die blokjes zichzelf konden dupliceren wanneer je maar wilde, en ze op een dusdanige manier waren vormgegeven dat je heel snel een boot in elkaar kon zetten, deze vervolgens weer uit elkaar haalde en met een druk op een knop omtoverde in een wolkenkrabber.

Wat nou als je iets gelijkwaardigs kunt realiseren met uw IT-infrastructuur. Denk aan uitgesplitste en vloeibare pools van IT-, storage- en netwerkcomponenten die je snel kunt monteren én demonteren om aan alle specifieke behoeften te kunnen voldoen van iedere applicatie die je maar wilt implementeren.

Dit e-book legt uit hoe composable infrastructuur een groot verschil kan maken voor uw organisatie. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om je als organisatie met cloud-achtige snelheden te bewegen en support te geven aan de nieuwe generatie cloud-native- en mobiele apps die DevOps teams tegenwoordig verwachten van uw datacenter. Daarnaast helpt composable infrastructuur bij het laag houden van de kosten door het elimineren van over-provisioning en het vereenvoudigen van administratieve taken. Uw datacenter staat tevens niet langer voor uitdagingen rondom Big Data en de Internet of Things.

Dowload whitepaper hier

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Laat een reactie achter