Nieuws

Puur Recruitment Groep informeert jou graag over onze specialiteiten zoals IT Infrastructure, Cloud, Datacenter, Networking & Systems.

Het internet wordt nog steeds bewaakt door 14 mensen met 7 Geheime Sleutels 25 oktober 2016

Het klinkt naar Dan Brown of Illuminatie, maar het hele internet wordt bewaakt met 7 sleutels die in handen zijn van 14 mensen. 14 mensen waken namens de Corporation for Assigned Names and Numbers (Icann) over de nummers die het internet laten werken.

Lees meer
SDN verandert het gebruik van netwerken 12 oktober 2016

Na diverse praktische implementaties van software defined networking (sdn) heeft het concept begin dit jaar de status van technologische hype achter zich gelaten. Het concept doet zich nu ook in productieomgevingen gelden, maar hoe ziet de toepassing van sdn er in de praktijk uit?

Lees meer
Veelgebruikt maar onderbelicht: Linux is 25 jaar oud 25 augustus 2016

Het veelgebruikte besturingssysteem Linux viert vandaag zijn vijfentwintigste verjaardag. Honderden miljoenen mensen gebruiken elke dag Linux, al weten ze dat lang niet altijd: Linux vormt de basis van Android, het grootste mobiele besturingssysteem.

Lees meer
Nieuwe cyberspionagegroep gericht op Rusland en China ontdekt 09 augustus 2016

Een nieuwe cyberspionagegroep die zich op doelwitten in onder meer Rusland en China richt is dankzij cyberveiligheidsfirma Symantec aan het licht gekomen.

Lees meer