Waarom PUUR Recruitment Groep?

Ben je op zoek naar de ideale kandidaat voor jouw openstaande vacature(s) of jouw ideale baan in de IT Infrastructure, Cloud, Datacenter, Networking & Systems? En kun je daarbij wel een betrouwbare, eerlijke en ervaren partner gebruiken? Dan ben je bij de PUUR Recruitment Groep aan het juiste adres.

Kies je voor PUUR Recruitment Groep, dan kies je voor een partner met veel kennis van de materie en met een groot netwerk. Wij leveren een totaaloplossing omdat wij de juiste matches vanuit de inhoud vinden. Dit doen we op een zo open en transparant mogelijke manier. Wij bieden echt toegevoegde waarde voor werkgevers die op zoek zijn naar de beste kandidaat en werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Wie is PUUR?

PUUR Recruitment Groep is in 2012 opgericht door Michael van Zanten. Benieuwd naar PUUR? 

 

Michael van Zanten

Geboren in Leiden en op zijn twaalfde verhuisd naar Hollandsche Rading in het midden van het land. Hotel & Hospitality Management gestudeerd in Utrecht en twee keer een buitenlandse stage afgerond. De ene in York, Engeland en de andere in Rio de Janeiro, Brazilië.
In januari 2007 begon Michael met de bemiddeling van infrastructurele posities binnen IT bij een beursgenoteerde organisatie. Daarna is hij voor een middelgrote bemiddelings-organisatie gaan werken. Daar breidde hij zijn netwerk binnen de IT infrastructure enorm uit.
In 2012 begon Michael een bemiddelingsbedrijf binnen de IT Infrastructure. “Ik had een mooi netwerk opgebouwd bij de meest uiteenlopende bedrijven. Van start-ups oplopend tot multinationals binnen alle sectoren.” Aldus van Zanten. “Daarbij wilde ik met m’n eigen normen, waarden en vooral ethiek een gave positie verwerven binnen de bemiddelingswereld. Dankzij de vele positieve reacties, de aanpak en het verder uitbouwen van het netwerk, heb ik de PUUR Recruitment Groep opgericht als voortzetting vanuit MvZ Consultancy.”

Kernwoorden

Open, direct, inhoud, eerlijk, ethiek, gedreven, lange termijn, PUUR!