Referenties

"Wij werken al jaren op een zeer prettige manier samen met PUUR Recruitment. Door de zorgvuldige en doortastende aanpak zorgen ze ervoor dat we iedere keer weer gekwalificeerde nieuwe collega's mogen verwelkomen."

Dennis de Graaf | Directeur TenICT

"Goos is een fijne sparringspartner en is open in zijn communicatie. Dit vond ik heel prettig in onze samenwerking voor BT. PUUR Recruitment Groep heeft een actueel netwerk en een goede kennis van de huidige markt / ontwikkelingen. Dit maakt PUUR Recruitment Groep naar mening onderscheidend als leverancier in de IT sector."

Anna Honingh | Recruiter - BT Advise

"PUUR Recruitment is one of seemingly few recruiters who seem to really try and understand the engineers technical ambitions. They were able to find several matching positions for me. It is nice to work with PUUR because of their patience: they don't put too much pressure on you. Furthermore, PUUR was of great support throughout the job application process, through reflection and good advice".

Rob klein Gunnewiek | Linux Consultant

“Ik ben erg tevreden over de samenwerking met de PUUR Recruitment Groep. Zij hebben ons nu al een aantal keer ondersteund bij het vinden van de juiste kandidaten voor vacante functies binnen Optiver. PUUR is een prettige en betrouwbare organisatie om mee samen te werken en helder in haar communicatie. De heren van PUUR hebben kennis van de markt en ze beschikken over een groot netwerk. Hun ervaring en enthousiasme maakt dat ze in staat zijn om met ons mee te denken en te adviseren bij het recruitment proces.”

Femke Huijbers | HR Manager Optiver

"Bij PUUR Recruitment staat het vinden van de perfecte match voorop. Ze nemen ruim de tijd om kandidaten te leren kennen om dit te bereiken. Zeer prettige en open communicatie".

Bas Wildemann | Infrastructuur Specialist

"Een goede mix van energie en zakelijkheid en oog voor welke functie echt bij je past".

Joris Braakman | Technisch Applicatie beheerder

"Van harte beveel ik PUUR aan voor IT recruitment. Met PUUR een mooie zoektocht beleefd naar een nieuwe functie voor mij. Ze nemen alle tijd voor je, geven je ruimte en reflectie in je wensen op banen gebied. Bieden je banen binnen je comfort zone maar zal niet schuwen om deze wat op te rekken, maar dit geheel in het belang van de jezelf in plaats van zijn belang. De communicatie is zeer prettig, lekker punctueel en denken mee in jouw belangen en wensen. Het was zeer fijn om met PUUR samen te werken naar contract bij mijn nieuwe werkgever, ik zal zeker nogmaals van de diensten gebruik maken".

Edward Van Hazendonk | IT Consultant

"Een verademing en vernieuwend in de wereld van recruiters, zo zou ik PUUR willen noemen. Ons eerste contact bestond uit een gesprek van een uur, waarbij we al kletsend precies uitkwamen bij wat ik nou eigenlijk wilde voor de toekomst. Mijn CV was bijzaak in dat eerste gesprek, want dat zou teveel een richting aan het gesprek geven volgens PUUR. Aan de hand van dat gesprek is PUUR op zoek gegaan naar een mogelijke werkgever en de allereerste suggestie was meteen raak. Februari 2016 ben ik begonnen bij Cohesion, waar ik mezelf laat omscholen van Microsoft georienteerde ICT-er naar Linux / OpenStack consultant. Precies datgene wat ik graag wilde".

Sacha Latuheru | IT Consultant

"Ik wil Michael aanbevelen in zijn taak als IT recuiter. Michael heeft mij fantastisch geholpen in mijn zoektocht naar mijn huidige baan. Hij is zeer betrokken en legt zijn vinger snel op eventuele punten welke verbetering kunnen hebben op een CV, en helpt dit te verbeteren. Hij kijkt vooral veel naar het belang voor mij, en daarna pas de klant. Ook nadat hij mij aan een functie heeft geholpen, heeft hij nog contact gehouden van tijd tot tijd. Indien noodzakelijk, zal ik zeker nogmaals gebruik maken van zijn diensten".

Menno Hogenbirk | ICT specialist

"Michael is een zeer betrokken recruiter. De communicatie was altijd heel prettig en duidelijk. Hij had snel een goed beeld van wie ik was en bij welk bedrijf ik mijn talenten het best kon inzetten".

Micha van Rossum | Servicedesk Lead

"PUUR is een betrokken Recruiter en zoekt naar de juiste match voor zowel werkgever als werknemer. Open en eerlijk! Van begin tot eind kon ik met alle vragen bij PUUR terecht. Voor mijn sollicitatiegesprekken heeft PUUR contact gezocht zodat ik goed voorbereid en met vertrouwen het gesprek inging, en achteraf hebben we evaluatiegesprekken gehad om te polsen waar ik stond en of het gesprek ook naar verwachting verlopen was. Mede door de inspanningen van PUUR, zit ik nu prima op mijn plek en ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik kan PUUR dan ook van harte aanraden"!

Oktay Sari | Engineer Solutions

"In onze eerste kennismakingsgesprek heb ik direct ervaren dat Michael niet zoals de meeste recruiters is. Michael schenkt veel aandacht aan het persoonlijke vlak en probeert daarmee samen met je kwaliteiten een nieuwe opdracht of werkgever te vinden. Je kan dag en nacht je verhaal kwijt en Michael bereiken voor vragen en dergelijken. Ik ben blij dat ik met PUUR Recruitment in aanraking gekomen ben en dat zij mij een stapje verder hebben kunnen helpen in mijn carrière".

Danny van den Berg | Consultant

"Goos is een hele prettige persoon om zaken mee te doen: transparant en duidelijk in de communicatie. Hierdoor is het nodige vertrouwen snel gelegd en kan je snel schakelen, to the point komen. Door zijn jarenlange ervaring in dit vak is Goos in staat om je adviezen op maat te geven die leiden tot een juiste match"!

Jean Berkenveld | Functioneel Beheerder SharePoint

"Belachelijk efficiënt is het eerste wat mij te binnen schiet als ik het heb over PUUR Recruitment. Door duidelijke doelstellingen, daadkracht en een serie van gesprekken wisten zij precies waarnaar ik op zoek was in een nieuwe uitdaging en konden zij een juiste match vinden. Ik was bijzonder onder de indruk van de manier waarop PUUR Recruitment haar nazorg doet. PUUR Recruitment is ondernemend en streeft naar verbetering van potentiële medewerkers, vernieuwing voor werkgevers en gaat hierbij uitdagingen niet uit de weg."

Laurens van Gunst | Solution Architect